O síti

ethostreambannerwhitesmall

Provozovatelem komunitní sítě ethostream je firma Sympatika, s.r.o. se sídlem Duškova 82, Josefov. Provozovnu naleznete na náměstí ČSA 46, Jaroměř.

  • IČO: 27504841
  • DIČ: CZ27504841

Tato síť je navržena jako lokální počítačová síť, jež zejména poskytuje jejím členům kvalitní a cenově dostupné připojení k internetu. Síť rovněž umožňuje uživatelům sdílet a přenášet data. Snažíme se o to, aby dostupnost našich služeb byla ve všech částech Jaroměře, Josefova, České Skalice a v okolních obcích těchto měst. Síť je budována za pomoci moderních technologií od jejího vzniku a nepotýká se tím pádem s problémy se zpětnou kompatibilitou dnes již výběhových technologií. Celá její struktura je navržená od začátku homogením způsobem. Vše je nastavováno a spravováno dynamicky. Páteřní připojení je na technologii SVM 10,5GHz spravované firmou CBL

Prezentace sítě ethostream je ke stažení ZDE.
Žádosti o připojení zasílejte na e-mail: pripojeni@ethostream.cz nebo volejte na číslo 607 124 965.

prochazeniwebemStatistiky přístupů na portál.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2006/02/14/o-siti/

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)