Nový publikační systém a vyhledávání

Dne 16.02.2006 byl spuštěn nový publikační systém naší komunitní sítě ethostream. Hlavním důvoden zrušení původního a přechodu na tento, byl nevyhovující systém databáze. Dalším problémem bylo proprietární prostředí a neúplná otevřenost kódu, kvůli které nebylo možné aplikaci dostatečně upravit. Žádné z výše jmenovaných neduhů tento nový publikační systém nemá.
Vyhledávání funguje pouze pro příspěvky (hledá v archívech). Nevyhledává ve stránkách sítě ani odkazech. Pokud chcete hleda podle fráze nebo jen klíčového slova, je nutné zadání provést přesně podle toho co požadujete hledat. Tím je myšleno pořadí slov, pokud hledáte delší řetězec, ale i diakritika a to jak v onom řetězci, tak v jednotlivém slově. Pokud tedy budete hledat slovo ježeček a toto slovo bude obsaženo v některém z nadpisů příspěvku, bude zobrazen tento příspěvek, případně všechny příspěvky kde se v jejich nadpisu toto slovo nachází. Pokud se bude nacházet pouze v textu některého z příspěvků a ne v nadpisu, budou zobrazeny jako další i tyto příspěvky, ale pouze tehdy když hledané slovo či fráze nebyli nalezeny v nadpisu. Pokud zadáte jezecek a v nadpisu či textu byla použita diakritika, potom se zobrazí chybové hlášení o tom, že máte hledání opakovat. (samozřejmě, že s jiným zadáním) 🙂

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2006/02/16/novy-publikacni-system/

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)