Windows Live Safety Center

Bezpečnostní centrum pro systém Windows. Jde o novou službu navrženou pro pomoc uživatelům systému Windows. Pomůže Vám udržet Vaše PC „zdravé a ve formě“. Zatím je služba zcela zdarma a je v Betatestování. Nicméně již nyní se zdá být dobře použitelná.

  • Vyhledá a odstraní viry a spyware
  • Zvýší výkon Vašeho systému
  • Informuje Vás o nových a aktuálních hrozbách
  • Uklidí smetí z Vašeho pevného disku

Můžete službu nechat zkontrolovat celý systém nebo si vybrat pouze některé typy kontrol. Služba zatím není v českém jazyce, ale pokud o ni máte zájem a neporadíte si za pomoci jiných nabízených jazyků, napište komentář pod příspěvek a já udělám podrobný postup kam kliknout a jak se zachovat k výsledkům. Jen drobnost na závěr: vše je tvořeno jako activeX komponenty. Je tedy nutné použít prohlížeč Internet Explorer protože mozila, opera a pod. jiné jej neumí a v něm povolit instalaci těchto komponent. Garantem je sám Microsoft a tak by obsah měl být bezpečný. Osobně jsem s výsledky spokojen.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2006/06/23/windows-live-safety-center/

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)