ethostream FireWall

fw

Firemní Firewall – ethostream security gateway. Může nabídnout velmi dobrý poměr spolehlivosti a zabezpečení vůči ceně. Podívejte se na jeho vlastnosti a potom posuďte sami, kolik za podobný systém zaplatíte jinde.

Inspekce stavůstateful inspection

  • Založen na technologii, která identifikuje každý příchozí paket. Rozpoznáním zdroje a obsahu každého paketu umí odhalit a předcházet útokům z internetu.
  • Stejnou funkci umí plnit i opačným směrem. Pokud je uvnitř Vaší sítě napadený počítač, umí jej odhalit a zablokovat jeho komunikaci do internetu. Tím předejde šíření infekce. – Tato funkce je standardně vypnuta. –


Zabezpečení e-mailu – mail security

  • Kontroluje e-maily na viry a spam (nevyžádanou poštu).
  • Díky transparentním proxy na firewallu může kontrolovat jakoukoliv mailovou komunikaci, ať jde o mailový server či klienta MS outlook, Thunderbird nebo jakýkoliv jiný.
  • Všechny serverové systémy i mailoví klienti budou pod ochranou firewallu, aniž by jste museli jakkoliv měnit jejich nastavení.

Zabezpečení webu – web security

  • HTTP komunikace je filtrována filtrem obsahu.
  • Procházení internetem přes webový prohlížeč se tak pro Vaše uživatele stává bezpečné.
  • Filtr hlídá nejen viry a spyware, ale také nevhodný obsah, který si máte možnost zvolit podle kategorií.
  • Vaši zaměstnanci či děti tak mohou být ochráněni před stránkami s nahotou, násilím, hráčstvím apod.

Virtuální privátní síťVPN

  • VPN díky OpenVPN technologii není problém. Snadno a rychle nastavíte šifrované, tedy zabezpečené SSL tunely mezi pobočkami firem.
  • Pracovníky na cestách s notebooky.
  • Vzdálená pracoviště s obyčejným PC.
  • Připojíte se tak odkudkoli, kde je internet a to z Windows, Linuxu či Mac OSX.

Získáte stabilní a otestované PC s jednoduchou správou určené pro firemní nasazení. Kompletně nastavené a po dobu prvních 2 let od koupě se zárukou nejen na HW, ale také na SW na PC nainstalovaný. Po tuto dobu bude firewall monitorován našimi pracovníky, kteří jej budou udržovat v updatovaném stavu, aby byla minimalizována možnost napadení Vaší sítě. Dále budou dohlížet na správnou funkci HW jako jsou pevné disky, otáčky větráků, teplota CPU apod. aby se předešlo případnému selhání HW a mohl být vyměněn ještě před tím než k němu bude moci dojít. Stejně tak jako lze prodloužit podporu pro údržbu HW i SW tak lze systém zakoupit pouze se zárukou na HW s tím, že údržbu SW bude provádět Váš Informatik/systémový administrátor. Tím klesne také pořizovací cena. Jednotlivé moduly lze objednat samostatně a HW přispůsobit potřebám společnosti. Cena se tak může pohybovat od 4900Kč bez DPH za základní systém na HW vhodném pro cca 20PC po systém plně osazený všemi moduly na HW pro společnost s cca 500PC za individuální cenu. Ta je závislá i na požadavcích jakými může být nasazení redundantního řešení, tedy více nodová koncepce, kde v případě selhání funkce přebírá veškeré požadavky další ze systémů – Fault Tolerance.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2006/08/10/ethostream-fire-wall/

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)