Vylepšete si přijímací zařízení

Po 3 a naposledy Vám přinášíme AKCI “vyměňte svou starou za novou”

Tato akce již proběhla ve dvou předchozích kolech, poprvé 02.06.2007, podruhé 14.09.2007. Po třetí a naposledy proběhne od 20.12.2008 a skončí k 31.03.2009. Od 01.04.2009 naše síť přechází na jiný systém šifrování (kryptovací algoritmus) a majitelé původních zařízení ovislink1120, tak nebudou moci dále využívat připojení k internetu s touto stávající technologií. Důvody asi není nutné objasňovat, každý kdo má satelit pochopí analogii. V našem případě se bude jednat hlavně o důvod možnosti cizím útočníkem (třeba konkurencí či vysokoškolákem IT) shodit přístupový bod, případně narušit integritu celé sítě. Přechod bude z algoritmu WEP na algoritmus WPA2/AES (detaily ZDE) Aby se Vás jako klientů změna dotkla co nejméně, bude kompletní výměna technikem se vším nastavením (tedy práce) provedena ZDARMA a navíc dotována cena nového zařízení 590Kč včetně DPH (tedy 495Kč bez DPH). Za necelých šest stovek tak získáte:

  • další 2 roky záruku na zařízení
  • technologicky novější zařízení
  • zařízení, které umí pracovat rychleji
  • zařízení, které poskytne ochranu Vašemu PC, protože umí pracovat jako router/FireWall
  • NAT (překlad adres), zajistí nejen neviditelnost adresy Vašeho PC okolními počítači, ale také Vám umožní připojovat jakékoli další počítače a to v libovolném (námi neomezeném) množství, aniž byste nám o tom museli říkat a my Vám museli přidělovat další adresu nebo něco měnit.
  • zařízení obsahující switch s možností připojit až 5 počítačů. (bez navýšení měsíčního paušálu)
  • zařízení které podporuje nejnovější a nejbezpečnější šifrovací protokol WPA2/AES
  • zařízení s intergovanou podporou VPN
  • možnost nastavit QoS, (např. prioritu přístupu PC rodičů před dětmi či VoIP před P2P)
  • výměna a kompletní nové nastavení technikem u Vás doma zcela ZDARMA
  • zařízení za cenu 590Kč s DPH (obvykle prodávané kolem 700Kč, nenastavené)

Pro info či objednávku prosím pište na email: admin@ethostre­am.cz

Případné SMS s Vaším jménem pište na 737 539 888, prosím NEVOLEJTE, já Vám zavolám sám zpět na číslo, ze kterého mi pošlete SMS hned jak budu moci. Děkuji.

Toto se týká pouze Vás, kteří jste jedním z majitelů staré 1120 Ovislink (AP v režimu klienta), potom máte možnost nyní vyměnit jej protiúčtem s doplatkem 590Kč za nový Zkomax 2204. Bez této výměny nebude po změně šifrování být ovislinkem 1120 nadále připojen, z důvodu jeho zastaralé koncepce. Tento algoritmus splňují zařízeni vyráběná až v roce 2006 a novější. Toto sdělění se vůbec netýká klientů sítě ethostreamNG nebo těch, připojených v letech 2007/2008. Děkujeme za pochopení.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2008/12/20/vylepsete-si-prijimaci-zarizeni/

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)