Reinkarnované paušální tarify

Tarify podle rychlosti – paušální se mění na Tarify akcelerované – paušální … zůstává tedy paušální poplatek, ale přibývá hodnotné vylepšení a to jak k novým, tak i stávajícím linkám. Změny stávajících linek budou probíhat postupně a automaticky.

Vzhledem k tomu, že klient získává něco navíc za stejné peníze, asi je zbytečné se ptát zda to chce. 🙂 Pokud by se někdo našel, může mi napsat. Akcelerovaná rychlost je nadlimitní rychlost, kterou bude mít Vaše linka pokud nezačnete stahovat nebo odesílat objemná data. Tedy jde o urychlení pro načítání webových stránek či odesílání emailů. Ty jsou tak zobrazovány několikrát rychleji, než by tomu bylo bez akcelerace. Klient má tak za stejné peníze co dříve, procházení webem mnohem rychlejší. V případě, že začne stahovat např. film, sníží se mu rychlost linky i pro procházení webem na tu rychlost, kterou si skutečně platí. Je tedy vhodné u této linky najít si odkazy a po ukončení aktivního brouzdání si je nechat stáhnout. Každopádně jde o velmi příjemnou vlastnost pro většinu klientů, kteří si webem jen tak procházejí a sem tam stahnou menší soubor. Menším souborem je míněn soubor do cca 15MB. Akcelerace se zruší sama, pokud stahování čehokoli překročí 30 vteřin v kuse. Pokud potom klesne rychlost pod rychlost zakoupené linky, akcelerace se opět aktivuje. Např. pokud budete mít zakoupenu linku 160/160kbps, tedy její rychlost stahování bude 20KB a rychlost akcelerovaná 1mbit, tedy 128KB. Pokud budete stahovat programem, který bude nastaven tak, aby rychlost nepřekročila 20KB, tedy limit bude mít např. na 16KB, potom rychlost pro Vaše prohlížení webu bude stále 128KB, tedy budete mít 1megabit i přes to, že si platíte jen 160kilobit. Pokud ale 20KB překročíte, sníží se na ni i procházení webem. Pokud během 30 vteřin nepřesáhne 20KB vrátí se zpět na 128KB, kde vydrží minimálně 30 vteřin nebo než bude opět přesáhnuta nominální rychlost stahování či odesílání. Linky jsou symetrické a duplexní, nicméně nemusí v rámci agregace vykazovat vždy přesně vyvážené charakteristiky ani u akcelerace ani při jejím dočasném pozastavení.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2009/01/15/reinkarnovane-pausalni-tarify/

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)