megaupload.com

Možná to někdo ví a někomu je to jedno, podstatné ale je, že k tomu došlo a jde o milník internetu jak jej známe dnes. Americká vláda zavřela majitele megaupload.com a zrušila DNS na jejich servery. Hackeři odpověděli distribuovaným útokem odepření služby. Jak je napsáno na TechNetu spousta článků k této kauze zcela výstižně, je i vyjádření Anonymous skupiny americké vládě, video se vzkazem kongresu, více než výstižné. Naskočí Vám mráz po zádech, neboť sdělení je jako z filmu, ale oklepete se ještě více, když si na konci uvědomíte, že tohle ale film není.

Vysvětlení také je, proč zahraniční internet posledních pár dní je „divnej“. Weby protestují proti zmiňovaným zákonům SOPA a PIPA, které mají jít na schválení kongresem. Zdá se, že tohle je začátek 3 světové války. Vyřazení internetu by mělo nedozírné následky na vše. Světová ekonomika by se rozpadla a vlády by se začali snažit pořádek sjednat silou. Těmito restrikcemi, kdy se snaží být USA další „ještě horší“ Čínou, možná začne nová etapa lidského pokolení. Přece oni „vládnou světu“ a nebo si to alespoň myslí a pokud někdo jejich autoritu zpochybní, začnou kopat.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2012/01/24/megaupload-com/

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)