Router od EU zdarma

Zapojte se do naší evropské kampaně…

říkají na SamKnows a Měřte své širokopásmové připojení s přesností

router

Dodají Vám (pokud Vás vyberou, při registraci zvolte jako poskytovatele UPC) upravený TP-Link cca v hodnotě 500Kč, který bude trvale zasílat data na jejich logovací servery, z nich zpracovávat statistiky a kreslit grafy, které si můžete i prohlížet a zjistit tak, zda to co jsme Vám na papíře napsali je skutečně pravda. Formulář je potřeba tedy vyplnit podle údajů nastavení Vaší linky, aby odpovídal. Pokud nebudete vědět, tak mi napište SMS a tyto údaje Vám sdělím.

Na zive.cz je o tom pěkný článek, který stojí za přečtení a ve kterém je mimo jiné uvedeno:

Kvalitu internetového připojení dnes přitom už ani zdaleka nedefinuje pouze rychlost stahování. Ostatně právě tento především marketingový údaj docela symbolicky připomíná hon za megapixely u levných digitálních kompaktů před několika lety: nabídneme zákazníkovi obří číslo, které ho zaujme, aniž bychom mu řekli i to B, tedy že snímek pořídí laciný malý čip, takže fotografie sice bude velká, ale stále průměrná.

Já bych definoval upload třeba u ADSL linek jako napouštění nádoby splachovadla u WC, když zatáhnete za provázek, ten tok, to je download 🙂 Proto se snažíme klientům nabízet linky symetrické, které sice vypadají papírově hůře, ale jsou pro fungování mnohem lepší. Tento fakt dokládá i to, jaká je jejich cena u O2 například ve srovnání s papírově super vypadající VDSL.

Níže uvedené jsou prakticky má slova, ikdyž zde jsou z výše uvedeného článku: Symetrické připojení je klíčové pro další rozvoj internetu. Spouštění operačního systému přímo ze serveru? Používání internetového úložiště jako další diskové jednotky? Ani jeden z těchto scénářů zítřka se neobejde bez rychlého uploadu.

Každý zkušený uživatel to ví. Přesto však marketing vládne, protože udělat linku nesymetrickou jako je ADSL nebo VDSL je levné na provedení a navíc se dá dobře prezentovat obrovským číslem 🙂

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2013/07/11/router-od-eu-zdarma/

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)