Wi-Fi router + vzdálená pomoc

U tarifů Fiber Air byla snížena cena bez úvazku a přidána možnost, pořídit si domů přednastavený a vzdáleně spravovaný Wi-Fi router. Výhodou tohoto zařízení je, že máme možnost v případě problémů, sledovat tyto problémy až na Vaše koncové zařízení. Tím může přitom být laptop/notebook, tablet, smartphone, čtečka knih či klasické PC. To vše je v ceně započítávané do měsíčního tarifu.

evolveo

vzdáleně dohledovatelný Wi-Fi router

(Pokud router není dodán od nás, vidíme linku jen po onen router. Co se děje dále se zařízeními připojenými na něj už nemáme možnost zjistit, čímž nemůžeme řešit bez osobní návštěvy většinu problémů na koncových přípojkách.) Cena routeru se odvíjí od měsíčního paušálu a je k němu připočítávána měsíčne. Získáte tak zařízení na splátky + službu nastavení a vzdálené pomoci za bezkonkurenční symbolickou cenu.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2015/06/14/wi-fi-router-vzdalena-pomoc/

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)