UltraNet tarify zlevněny a navýšeny

Vámi nejoblíbenější tarify UltraNet jsme opět zlevnili na ceně a navýšili na rychlosti. Díky novým technologiím byla také rozšířena jejich nabídka z hlediska možností maximálních rychlostí. Bezdrátové spoje jsou nyní schopné reálně přenášet u kratších vzdáleností data až o rychlostech 1Gbit, tedy 1000Mbit 🙂

Rychlosti bezdrátů se tak dostali na rychlost cat. 5e kabeláže (jenž má většina uživatelů doma i v zaměstnání) nebo jak jej marketing označuje BEZDRÁTOVÝ DRÁT (wireless wire). Díky technologiím pro mobilní telefony a bezdrátová zařízení obecně se tak bezdrát stává na krátkých vzdálenostech lepším než některé typy optického připojení.

Vzhledem k tomu, že na konci přívodního kabelu od poskytovatele internetu (ať již je metalický či optický) je nejčastěji umístěn bezdrátový router, je mnohem důležitější kvalita tohoto routeru než to, jakou technologií je do něj internet přiveden. Pokud je router nekompatibilní s některým na něj připojených zařízení, je úplně jedno jakou linku do něho vedete. Nabízíme kvalitní bezdrátové routery značky Mikrotik, které Vám nastavíme dle Vašich potřeb a požadavků. Pokud si však přejete zakoupit vlastní např. TP-Link, nastavíme Vám jej rádi také. Prosím jen se vyhýbejte značce Tenda, jejíž zařízení vypadají hezky a jsou levná. Problémy které v některých případech může vytvořit takovéto zařízení za úsporu stokoruny nestojí. Tenda je pro provoz v naší síti velmi nevhodná. U jiných zařízení nebyla anomální chování pozorována.

 

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2018/05/06/ultranet-tarify-zlevneny-a-navyseny/

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)