Anti Corona – Anti COVID-19

Pokud tedy Internet2 není jen o úplné kontrole toho co na něm lidé dělají, neboť to na současných sítích není tak snadno možné, je zde i undergroung, který by na Internetu2 nemohl existovat. Nebo se to povedlo až moc dobře a nejde tak o nepovedenou technologii (siti 5 Generace, neplest s 5GHz :)), ale o regulerní zbraň. Hlavním problémem ale je, že nezabíjí jen lidi, tedy nás na vrcholu potravního řetězce ostatním tvorům nanic, ale hlavně hmyz a především včelstva. Stále si to nikdo z tvůrců této super technologie, kterou nikdo na nic nepotřebuje a přesto do ní USA investuje stamiliardy neuvědomil??? I pokud by globálně lidstvo přešlo na tuto technologii a ta by sloužila opravdu účelu jak je proklamováno, tak si spočítejte návratnost kolik by musel každý člověk platit, aby se to stihlo za 5 let životnosti satelitů vrátit jako investice. Důvod je tedy asi jiný. Zkoušeno na vosách i pavoucích s velmi překavapující reakcí. Corona virus je velký až 3000nm, tedy 3um, což je při srovnání s technologiemi při výrobě CPU 7nm a menší poměrně macek.

Egypťané stavěli svá soustrojí (pyramidy a to okolo) jako vlnovody. Vytvářeli různé místnosti, kde se při určitých frekvencích snažili dosáhnout za pomoci zvuku osvícení. Ano, zvuk jde přímo k orgánům (z důvodu reflexu) a až potom též do mozku ke zpracování (trvá kolem 400ms). Zvukem, jelikož jde o frekvenci, resp. vibrace jakožto kombinace frekvencí, které vibrace tvoří, lze také léčit (432Hz, 528Hz apod.) 

https://www.youtube.com/watch?v=i4eJgXrjrR0

Pro mnohé toto video může vypadat jako totální nesmysl, protože se vždycky přece léčí pilulkou nebo jehlou, ale ono to jde i jinak a mě po asi 7 poslechu zmizela rýma, co jsem měl snad přes 40 let v kuse 🙂 (edit: a nevrátila se mi ani po 2 tydnech)

Síla sugesce (ala placebo) v některých klinických studiích dosahuje mnohdy lepších výsledků, než různé preparáty, se kterými se jejich srovnání provádí. Navíc ten zvuk se bude hůře účtovat než balení paracetamolu / paralenu apod. Přitom funguje rychleji a lépe, ale je jasné, že „jim“ to radost nedělá. Faramceutický průmysl točí násobky toho co zbrojní co do zisku i obratu.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2020/03/14/anti-corona-anti-covid-19/

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)