Drát je drát…

…říkali mi dávno tomu, když jsem začínal dělat s kolegou bezdrát 🙂 Drát je pořád stejnej drát, ale tam co drát není se technologie mohla posunout dál, zřejmě proto, že ji tam ten drát neomezuje (když tam není:)). Poslední dobou to vypadá, že připojení k optické páteři s následným bezdrátem a to včetně toho v telefonu nebo notebooku je optimální řešení. Alespoň když vidím, jak moji spoluhráči z WoT z mého klanu brblají na svá připojení.

například Kefík:

mekefa (23:21:10) já se zrovna potýkám s internetem od O2 je to absolutní zoufalost ,neskutečný lagy ,ping věčně v prdeli ,nejhorší internet co jsem kdy zažil.

…chvíli klid a zase…

mekefa (23:23:15) O2 internet žádnej iternet!

mekefa (0:32:00) tvl ten net od O2 je uplná zoufalost

a není jedinej, jen to říká nejslušněji  🙂 Usuzuji tedy že drát je drát získalo nový rozměr stejně jako ona „magie ve vzduchu“ kterou poslední dobou vidíme všude kolem nás…

PS: 1CSTR nabírá nové hráče, za výsledky platíme nejen goldy, ale kde to jde i internetem se slevou až zdarma podle výsledků.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2017/03/14/drat-je-drat/

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)