Super Sosači

Supersosač používá veškeré dostupné p2p programy k naplnění svého jediného cíle a to jest zaplnění hardisku daty které z 99% nepotřebuje a vlastně ani nechce. Výměnné sítě používá z důvodu jejich samotné existence. V této kategorii převažují věkově mladší jedinci kterým rodiče zakoupili rychlou linku.
Supersosač kromě sosání nic jiného nedělá, mimo narcisistického listování  ve svých download adresářích. Pokud jednou za čas potřebuje např, otočit fotografi použije nejnovější verzi Photoshopu nebo Corelu a po té dlouho uvažuje který program je lepší. Pro nakreslení čáry používá CAD, pro napsání jednoduchého tagu  v lepším případě “ to vod tý Macromedie“ v horším pak FrontPage nebo Word.
Dále vlastní několik plných disků s filmy které nikdy neviděl a s empétrojkami které nikdy neslyšel. Časem se dostává do naprosto zoufalé situace kdy najednou zjišťuje že nemá co tahat neboť filmová studia, hudební vydavatelství a vývojáři her a software nestačí zběsilému tempu jeho vysokorychlostního connectu. V tomto okamžiku vysílá zoufalé hlášky na mainchatech svých všech 20 právě připojených hubů ve smyslu „nevíte co si mám stáhnout?“
Supersosač je také majitelem rozsáhlé sbírky trojanů, virů a prapodivných procesů běžících na pozadí jeho PC. Poměrně často u něj dochází k totální havárii jeho systému kterou Supersosač řeší zásadně pouze formátem. On takový pořadný formát totiž má jednu obrovskou výhodu. Je konečně zase co tahat.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2006/04/07/super-sosaci/

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)