Tarif Extra data

HDDonNetOd 01.09.2006 je možné na tarifu s placenými daty zvolit vyšší měšíční poplatek 400Kč ve kterém jsou zahrnuty první 4GB v ceně a každý další 1GB nad rámec tarifu je účtován částkou 50Kč. V případě, že v daném měsíci přenesete s tímto tarifem např. 5GB, zaplatíte 450Kč. V případě std. tarifu by za stejný objem dat byla účtována částka 650Kč. Pokud tedy potřebujete stahovat velké množství dat a nechcete být omezeni rychlostí stejně jako u std. tarifu, je tarif Extra data právě pro vás. Se zvyšujícím se počtem stažených dat rozdíl v ušetřené částce mezi extra a std. tarifem taktéž značně roste.

RecyclingCycleNabídka je omezena do naplnění kapacity, kterou je síť schopna přenést. Podle zájmu je tedy časově omezena a tudíž nebude zahrnuta mezi standardní tarify.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2006/09/01/tarif-extra-data/

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)