Jak na aktuální problémy s ICQ

icq Zive.sk Vám poradí 🙂

Výborný ICQ klient QIP

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2006/09/09/jak-na-aktualni-problemy-s-icq/

5 komentářů

Přeskočit k formuláři pro komentář

    • on 19. 12. 2008 at 19.04

    Tim odkazem by to byt klidne mohlo, panbud vi co udelal. Bezpecnostnich der asi par icq mit bude. Kazdopadne zkusil jste jen tak proforma updatovat program icq na posledni verzi? Ikdyz zmena protokolu uz je dost stara zalezitost a kdyz to jeste koncem listopadu slo, tak je to dost nepravdepodobne. Zkuste se prihlasit na jinem pocitaci, kde icq normalne funguje, treba u kamose. Pokud tam to pujde, je dost pravdepodobne, ze je program nejak naboren nejaky druhem spyware. Potom tedy na Vasem PC zkuste treba lavasoft adware jestli neco nenajde, pripadne program ICQ odinstalovat a znovu nainstalovat. Rozhodne ale nejdrive zkuste ten antispyware.

    • admin on 2. 2. 2008 at 16.02

    a co QIP? http://qipim.com/en/ mam a zadny podobny problemy nemam, ICQ6 je preplacanej bastard. Opravdu nevim, ICQ5 co ma segra taky slape, takze fakt netusim a instalovat si ho opravdu nechci abych to zjistil. Nepisou neco nekde na konferach? Co zkusit google, ten vi vsechno…

    • Marek on 31. 1. 2008 at 17.12

    cauky mam problem ICQ6 dam jmeno heslo a ukaze se mi pripojovaní a nenaběhne mi to ani za noc nevím jak dal zkusil jsem odninstalovat a zase naistalovat ale problem se nevyresil

    • admin on 22. 9. 2007 at 15.51

    Na ktery server ICQ se logujete? Nektere z nich meli posledni dobou problemy s pretizenim.
    Pres jakou linku jste pripojen? ICQ je nachylnejsi na upload nez ostatni klienti, kdyz je navazanych moc spojeni, tak i pri pouziti spravne nastaveneho QoS ma tendenci se odpojovat.
    Jakeho klienta ICQ pouzivate? Mirabilis ICQ6, QiP, SiM, Trilian, Mirandu…. kazdy klient ma specificka uskali sveho chovani na ruznych typech siti.
    Zkuste prosim uvest tyto parametry a potom muzeme nad necim badat.
    Pekny den.

    • Pavel on 19. 9. 2007 at 8.16

    Dobrý den,
    mám problémy s ICQ v práci. Při prvním přihlášení se ICQ připojí a vydrží být on-line třeba 5 – 10 minut a potom to spadne do off-line a zase po čase se to připojí.Dříve mi to nedělalo. Nevím v čem je problém.Problémy se sítí by být neměli,protože mám současně zapnuté MSN a ten drží pořád on-line.Doma mi to rozhodně nedělá.
    Děkuji předem za odpověď Pavel

Komentáře byly zablokovány.

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)