ADSL od O2 s rychlostí 3072/256kbps

ADSL graf

Je to linka bez FUP či jakýchkoli dalších omezení, nepočítám-li agregaci 1:50, ale ta právě začala hrát velkou roli. Zatímco před půl rokem byla reálně dosažitelná rychlost i 300KB/s dnes už se linka ani v nezatížených chvílích nedostane přes 110KB. Tedy v současné době odpovídá trvale necelému megabitu (1024kbps). Cena ale zůstala i s telefonní linkou ze které se vůbec nevolá na krásných 2222,50Kč. Vzhledem k tomuto faktu a tomu, že jsme měli linku pouze na testovací účely ji ke konci příštího měsíce rušíme i s telefonem. Nějak nechápu, proč nám to ten O2 tak usnadňuje, člověk si říká, že bude ADSL bez poplatků za pevnou linku, že rychlost půjde nahoru, když technologie se tak krásně vyvíjejí a ono tohle. Na jednu stranu jsem docela rád, ale být v kůži zákazníka, který nemá šanci připojit se jinak než přes ADSL bych být tedy nechtěl.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2007/01/22/adsl-od-o2-s-rychlosti-3072256kbps/

1 komentář

    • admin on 21. 2. 2007 at 2.18

    kdo si mysli ze je praha na pripojeni WiFi levna at se koukne sem http://www.bezdratovepripojeni.cz/praha/domacnosti/wifi-home/ a mozna se bude divit jako ja. Vezmu-li v potaz nakup konektivity v praze asi za 1/5 ceny nez je zde a ceny tam vice jak dvojnasobne (sou bez DPH) tak neverim svym ocim.

Komentáře byly zablokovány.

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)