Prodej výpočetní techniky

crystalblueNa malém podloubí náměstí ČSA 46, bývalá květinka (vzadu obchod Bobík, nyní také náš). Otevřeno 5 dní v týdnu. Od noteboků k herním sestavám. Spotřební materiál. Kabeláž pro připojení periferií a periferie jako takové. Otevřeno od 9h-12h, oběd 12h-13h, 13h-17h. Středa zůstává do 18h. Zboží si můžete objednat po telefonu či emailem. Až přijde, zavoláme Vám a stavíte se pro něj nebo Vám jej přivezeme a zprovozníme. (v ceně pro Jaroměř a okolí)

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2007/09/22/otevreno-5-dni-v-tydnu/

6 komentářů

Přeskočit k formuláři pro komentář

    • admin on 5. 10. 2007 at 11.25

    Dobry den pane Giardello, samozrejme ze mate naprostou pravdu, ale jelen z toho byt nemusite. Vyse jmenovanym panum jsem onu vec odepsal proto, ze jsem zatim zadny dotaz od nikoho koho bych neznal na jakykoli notebook neobdrzel a proto je zrejme, ze nikdo z onech panu si NB koupit neprisel, ani se na jejich ceny neinformoval a proto take nemohl vedet za kolik je mame, aby mohl tvrdit, ze jsou nekde levnejsi. Do naseho obchudecku si chodi kupovat prevazne zname tvare, ktere mame pripojeny k nasi sitce. Doufam pane Giardello, ze jsem Vas svoji odpovedi nezmatl, aby jste z toho nebyl treba kamzik. Preji krasny den.

  1. Dobrý den, dovolil bych si malou poznámečku k bodu č.6 předpředchozího příspěvku …. notebooky neprodaváte ale v článku píšete “ od notebooků k herním sestavám“. Tak teď jsem z toho jelen. Nashledanou.

    • admin on 28. 9. 2007 at 19.26

    Aha, uz chapu Wocasovo rozhorceni, IP F. Dobroty i Wocase je stejna, tedy jde bud to o lidi ci 1 stejneho cloveka z Karsitu. Tak panove, ci pane, nez neco napisete, laskave si nejdrive zjistete fakta. Nebudete potom za neinteligentniho cloveka. Vzhledem k tomu co pisete o tom obchodu, jste zrejme spravce tamni site. Samozrejme, ze jste asi clovek co neco malo o pocitacich vi, ale ne zase tak moc, aby jste vedel, ze se da za par minut zjistit odkud jste psal prispevek 🙂 Tedy Vam se opravdu vyplati si objednat cokoli z horoucich pekel, protoze si zrejme poradite i s vetsinou malichrnejch problemu, ktere ale mohou byt pro jine lidi, kteri nemaji naprosto zadne zkusenosti s pocitaci fatalni. Tedy tito lide mozna oceni, ze daji za stejnou vec treba o 200kc vice (ono na NB za 20 000kc se 200kc celkem strati), ale potom se budou moci jit poradit kousek do kramu kde to koupili. Vas samozrejme k tomuto nutit nebudeme, kdyz jste takovi profesionalove, co bysme Vam ale mohli nabidnou je skoleni zakladu bezpecnosti. Myslim, ze to by se Vam velmi hodilo, protoze jak jste sami ukazali, o bezpecnosti toho vite velmi malo. Pokud budete mit zajem, nevahejte nas navstivit. Stavime Firewally na zakazku, kaskadove DMZ a transparentni adaptivni reseni jako firewall do stavajici infrastruktury aniz byste museli cokoli menit. Tak pozor na hackery a zdar a silu. 🙂

    • admin on 28. 9. 2007 at 18.58

    Pro F.Dobrotu 🙂
    1. Nejsme firma Hrobak, jsme firma Sympatika, s.r.o.
    2. Vedle teto firmy skutecne sidlime.

    Pro Wocase :-)))
    1. Zadne prispevky nemazeme, mazou se automaticky pokud vypadaji jako spam.
    2. Zkontroloval jsem antispam a zadny Wocasuv prispevek jsem tam nenasel, z toho plyne ze asi neumite spravne kliknout.
    3. S kramem se vy…. nepujdeme, protoze slouzi hlavne jako kontaktni misto pro informace o internetu.
    4. Kram se nesnazi a ani nemuze v soucasne chvili (a dost mozna z principu ani v budoucnu) konkurovat obchodum jako treba Cybex.cz apod. (O tom czechcomputeru pochybuju, ty zase tak super ceny ani sluzby nemaji, ale jak chcete)
    5. Nikdo Vas nenuti, aby jste si u nas neco koupil.
    6. Jak jste prisel na nejake notebooky, kdyz zadne notebooky ani neprodavame? Mame pouze spotrebni material a doplnky jako mysi a klavesnice a pod.
    7. Nez nekam Wocasi nekoho poslete, ikdyby to potreboval, rozmyslete si to.
    8. Urcite si kupte co chcete kde chcete sam 🙂 Beztak by jste si to pri sve inteligenci tak max. zaviroval a potom chodil brecet, ze Vam to nejde at Vas zachranime, na ten czechcomputer to budete mit pravdepodobne dal a tak jim budete muset dat pokoj, nehlede na to, ze oni s s Vami ani podobnymi babrat nebudou…
    9. ad. 8. je duvod, proc mame kram. Lidi maji za kym prijit a s kym se poradit.
    10. Diky za prani, zdar vypada zatim nadejne a silu potrebujeme.

    • Wocas on 27. 9. 2007 at 11.55

    Mazete pridane prispevky, ktere byly k tomuto tematu?
    Tak s tim vasim kramem jdete vysrat, na http://www.czc.cz si notebooky, herni sestavy koupim sam a za mnohem lepsi penize! Zdar a silu.

    • F. Dobrota on 25. 9. 2007 at 7.32

    Vy jste firma Hrobák, co prodává velice kvalitní pc sestavy a poskytuje nadpozemské služby? Nebo jen sídlíte vedle této firmy?

Komentáře byly zablokovány.

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)