Když musím, pozvednu zbraň…

…, kterou jest slovo mé. Bojuji proti autoritám, které odepírají svobodu slova tím, že rozhodují o tom co je „podle nich !pravda!“ Bojuji proti autoritám a těm, kdo konají krutosti jejich jménem. Proti těm, kdo rozdělují, aby vládli. Těm, kdo vybudovali svět na základě výsad a uctívání, namísto péče a potřeb. Bojuji za svobodu znalostí, namísto podvodů, nesnášenlivosti a předsudků. Bojuji za možnost chápat, co je příměří a přijetí. Ale sám to nevybojuji. Potřebuji pomoc a podporu od vás všech, kdo jste se vymanili z jejich moci. Semkněme se srdcem, duší i skutky. Společně budeme moci vybudovat novou republiku volných myšlenek svobodné mysli. Svět, v němž se jizvy dějin zhojí. Lepší svět!

Protože svoboda není výsada, nýbrž právo všech lidí! Nic mezi tím (jako neutralita) neexistuje. Buď jste se mnou nebo proti nám.

https://www.sympatika.cz/studie-na-covid-19/

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2021/02/07/kdyz-musim-pozvednu-zbran/

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)