Avast a nefunkční P2P programy

misc

Dnes jsem u kamaráda narazil na problém, že se mu odpojoval Strong DC++ (P2P program). Toto způsoboval P2P štít v antivirovém programu AVAST. Pokud používáte jakýkoli jiný či tento P2P program a máte nainstalovaný AVAST, možná se Vám děje něco podobného. Máte 2 možnosti. Vypnout tuto ochranu P2P v AVASTu, či začít používat jiný antivirus.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.sympatika.cz/2007/07/26/avast-a-nefunkcni-p2p-programy/

9 komentářů

Přeskočit k formuláři pro komentář

    • admin on 13. 11. 2007 at 15.34

    zavolejte na cislo 774 953 988 a oznamte tento problem kolegovi.

    • Voženílek Pavel on 12. 11. 2007 at 9.18

    Mám stejný problém ze dne na den mě to přestalo fungovat. Zkoušel jsem snad všechny možný programy a nic. V Avastu jsem ochranu vypnul a stejně nic. Přitom dřív to bylo OK. Už mě to štve protože mě to nejde nejmíň 3 měsíce.

    • Vojta on 18. 8. 2007 at 21.59

    JJ, to si také myslím. Každopádně mám problém a myslím si, že ten problém nenastal u mně. Antivirový systém mám celou dobu stejný a jeho nastavení jsem nemněnil.Všechny P2P programy fungovali až do inkriminovaného data a poté konec. Takže ocením každou vaši radu, jak se tohoto nedostatku zbavit. Doufám, že tento problém brzy společnými silami vyřešíme.
    Děkuji.

    • mirda on 14. 8. 2007 at 22.53

    uff, no to je docela podivny. Admin tam nic nedal zcela jiste, neni ktomu zadnej duvod omezovat nekoho ve stahovani kdyz si plati tarif tak jak ma. Pokusime se udelat zkousku na jinych PC zda se budou chovat standardne nebo zda treba budou nejak anomalni podobne jako u Vas.

    • Vojta on 13. 8. 2007 at 7.56

    Takže já jsem používal Bitcomet, jak už jsem psal, od té doby naprosto výpadek-nefunkční.Odinstaloval jsem jej tedy a nainstaloval Bittorent-naprosto stejný výsledek-jen s tím, že hlásí:čekám na firewall. řekl jsem si tedy, že bude problém u mně. Vypnul jsem tedy winows firewall, ale bez změny.Tak jsem stáhl a nainstaloval jiný firewall(Sunbelt personal firewall)-opět beze změny. Tak jsem tedy vypnul firewall a dokonce jsem risknul i odpojit antivir. program-mám NOD 32-opět stejný výsledek, proto mně napadlo, že by mohl třeba admin dát na síť nějaký firewall, který mně omezí ve stahování-že se mu asi zdá, že moc stahuju :-)). No ale když tomu tak není, tak opravdu netuším v čem je problém :-(( Budu tudíž rád, za každou radu, která můj problém vyřeší.

    • admin on 13. 8. 2007 at 1.30

    Nene lidi, nic na siti se nemenilo, zadna nastaveni DCcko ani torent neomezuji a ani nikdy neomezovala, sam pouzivam BitCometu a Stronga a eDonkey. Vsechny mi slapou OK. Navic nastaveni firewallu na vstupu site je spolecne pro celou sit, nejsou zadne vyjimky. Pokud by to bylo tim, potom by to neslo ani mne. Byl sem nedavno u Stepana a prave tam sme resili ze mu to nejde a ze mu to drive slo. Zavada prave byla v onom modulu avastu kde mel zapnutej nejakej P2P blokovaci plugin. Popiste presne co mate za antivirak, prolezu ho a skouknu, pripadne nainstaluju pod vmware a otestuju.

  1. Jeste jak jste na tom lidi s direct connectem ? Nekdy se pripojim nekdy ne…

  2. Jo presne ten samy problem mam ja…taky by me zajimalo cim to je…Diky Petr

    • Vojta on 10. 8. 2007 at 19.37

    Chtěl bych se optat, zda-li máte někdo problém s programem Bitcomet případně Bittorrent. Od 26.7.2007 nejde stahovat. Do té doby to šlo a nyní to píše, že programy stojí kvůli zapnutému firewallu. Když jej odpojím a taktéž když odpojím antivir, tak stále blokováno firewallem, asi na síti…Co na to Admin????

Komentáře byly zablokovány.

Domácnosti mají nyní možnost navýšených tarifů pro nové i stávající zákazníky. Nové přípojky jsou budovány na již navýšené technologii. Stávajícím zákazníkům je technoplogie průběžně upgradována a tarify jsou jim navyšovány automaticky. Z vaší strany není třeba žádné akce :) ale pokud nám řeknete díky, uděláte nám tím radost  ;)